lördag 31 juli 2010

NeheppBlire väll bio med brorsan och hans flickvän i kväll då,, Inget festande för Annie hw denna lördag.Blir istället att snällt följa med på Knight and day med Tom cruise och Cameron diaz. Kollade trailern innan och kände att även Hollywood åldras... Ses nästa helg istället sötisar...;)

"Oh yes!,,bring it on,,suck"


torsdag 29 juli 2010

a la Hermes


Godmorgon Växjö


Ååå, vilket fint väder det är ute nu...Härligt!! Blir en dag på Växjö:s beach..hehe;)
Ska snart ringa Kristin o fixa med bilskolan igen. Blir mer och mer nervig för var vecka som går,inför det där teoriprovet. Hoppas verkligen att det går i hamn. Annars tänkte jag snart börja skriva på handlingsplanen för argumentationen mot vindkraftverk, ska skicka den till pappa sen, som ett litet bidrag. Grr,,status på cv:et;) Men ni kan vara lugna ska inte börja rabbla statestik nu... I morgon blir det till att beställa resan till De la capitale magnifique... Mmm underbart... Men tills dess: Ciao;*

" U know u want it..."

xoxox

onsdag 28 juli 2010

Från Kina till Moskva och vem fan bryr sig?

Kände att det var dags för ett inlägg här igen.
Har övergått till twitter men kan ändå inte kan överge denna gammla vän helt och hållet:( Blir att bygga upp den här misslyckade "bloggen" igen då, efter nästan ett år...
Efter en helt misslyckad utekväll på Banken i Kristianstad,så känner jag mig ändå ganska nöjd med livet,eller vad säger du snygging?;))
Sitter just nu och funderar lite över framtiden och allt annat, lyssnar på Oskar Linnros tillsammans med några tända ljus och mys på rummet.
Majsan har förälskat sig i min soffa och (hmm) tagit den i belägring.
Smart, för nu kan ingen annan sitta i den,om man inte vill ha hårig rumpa förstås.
Så ja.. Vad har jag pysslat med denna underbara sommar då?
Sanning är att jag mest åkt fram-och-tillbaka hela sommaren..
Men vad hade livet varit utan en sommar på tåg? Inte lika härlig antar jag;)
Var värst från Malmö...Var 40 grader och Majsan var med . Hade varit ordentlig och beställt billjett till djurkupèn, men var helt proppfullt så vi hamnade på golvet i passagen. Och sen klev jag av i Hässleholm för att bli fast där i 3 h pga ngt el-fel. Men pga några snälla killar fick jag låna en liten minifläkt till katten...haha.. Sprang sedan runt som en galning mellan olika stationer + att Majsan kissade i buren,inte helt lyckat..,men hade tur som vanligt och fick hjälp med alla väskorna;) ...U know it babe..

Nej nu ska jag sova,,godnatt alla ni där ute<33

"Om du vore bränd som mig,skulle jag gå hem med dig"

Tack Erik